5 X bijzonder overnachten in Aalsmeer

Vakantiewoning Aalsmeer: Jachthaven Furian

Van slapen in een woonboot tot op een vlot, een tiny house of een glamping tent. In dit lijstje vind je 5 bijzondere accommodaties om in te overnachten. Leuk voor een romantisch weekendje weg of gewoon als je even tot rust wil komen in het mooie Aalsmeer.

1. Happy island

Even helemaal tot rust komen? Dit kan op Happy Island. Een verborgen eiland op de Westeindeplassen midden in het groen. Kies uit een van de verschillende unieke woningen om in te logeren. Zo kun je overnachten in een olieketen, in een vlot op het water of een van de andere unieke huisjes op het eiland.

2. Word wakker met uitzicht op de haven bij Furian

Wakker worden met uitzicht op de haven, wie wil dat nou niet? Bij jachthaven Furian kun je een unieke vakantiewoning huren per week, midweek of weekendje. Met wie ga jij hier binnenkort heen?

3. Verblijf in een knus huisje bij de Westeinder Vinkhoeve

Nog opzoek naar een knus huisje voor tijdens je weekendje weg? Op Westeinder Vinkhoeve zijn een aantal Tiny Houses te boeken. Leuke knusse huisjes voor bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg of een gezellig vriendinnenweekend.

4. Luxe bij recreatiepark Aalsmeer

Bij Recreatiepark Aalsmeer kun je kiezen voor verschillende unieke accommodaties. Zo kun je logeren in een tentje op een onbewoond eiland of kies je liever voor wat meer luxe? Bekijk dan de glamping tenten die je kunt boeken.

5. Overnachten in een woonboot

Altijd al in een woonboot willen overnachten? Op de Westeinderplas liggen meerdere leuke woonboten om te boeken voor een overnachting! Slaap bijvoorbeeld in de Aquabin richting Leimuiden, ontspan lekker met je eigen sauna aan boord in woonboot Little Poelhouse of wordt wakker met uitzicht over het water in de woonark.

Op zoek naar meer accomodaties in Aalsmeer? Laat je inspireren door ons overzicht met verblijven. Van hotels tot Bed & Breakfasts.