Bijzonder overnachten

Ben je bezig om je verblijf in Aalsmeer te regelen en wil je een bijzondere overnachting? Zoek niet verder! Op deze pagina vind je alle bijzondere overnachtingen die Aalsmeer heeft te bieden. Wat dacht je van slapen in de haven? Of een nacht vertoeven op een woonboot? Het is allemaal mogelijk in Aalsmeer.

Vakantiewoning Aalsmeer: Jachthaven Furian
1

5 X bijzonder overnachten in Aalsmeer

Van slapen in een woonboot tot op een vlot, een tiny house of een glamping tent. In dit lijstje vind je 5 bijzondere accommodaties om in te overnachten. Leuk voor een romantisch weekendje weg of gewoon als je even tot rust wil komen in het mooie Aalsmeer.

2

Varen in luxe met Next Level Charters

Exclusief varen over de Westeinderplassen, samen of met een selectief gezelschap. Met Next Level Charters ervaar je zowel luxe als ontspanning op een prachtig schip. Wil je de Westeinderplassen in luxe ontdekken, dan ben je bij hun aan het juiste adres. We spraken Menno en Jennefer die Next Level Charters in 2019 zijn gestart.

Vakantiewoning Aalsmeer: Jachthaven Furian
3

Vakantiewoning Jachthaven Furian

Wat is er mooier dan na het wakker worden je eigen terras aan het water op te lopen? Wat is rustgevender dan midden in de natuur de avond zien vallen, met een glas in de hand? Bij Jachthaven Furian huur je een vrijstaande vakantiewoning in Aalsmeer die van alle gemakken is voorzien. 

4

Huur een woonboot in Aalsmeer

Vakantie aan het water doorbrengen in een prachtige woonark met privétuin op het zuiden? Huur dan een woonboot in Aalsmeer, waarin je helemaal tot rust komt en waar vanuit je werkelijk alle kanten op kunt, over water en op het land.

5

Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer is een jachthaven én camping aan de Westeinderplassen, midden in het groen. Een perfecte locatie voor het ultieme vakantiegevoel.

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer
6

Slapen in de haven

Wakker worden met de rustgevende geluiden van watervogels? Duik dan een paar nachten in de Aquacabin van Kempers Watersport. Dat is slapen op het water in Aalsmeer.