Koop Meer Lokaal en steun de Aalsmeerse ondernemer

Horeca, winkels, de bloemenindustrie, recreatie… Aalsmeer staat stil, maar we voelen ons meer dan ooit met elkaar verbonden. We kunnen niet de straten op om een arm om elkaar heen te slaan, maar we kunnen elkaar wel steunen en dat is hard nodig. Met #KoopMeerLokaal steunen we lokale ondernemers in Aalsmeer die hard worden geraakt. Financieel, maar ook emotioneel, want ondernemers geven bloed, zweet en tranen voor hun zaak.

De afgelopen weken zijn er veel creatieve initiatieven opgezet waar ons Aalsmeerse hart sneller van gaat kloppen. Zo kun je momenteel bij de meeste restaurants een maaltijd bestellen en afhalen of laten bezorgen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een private shopping doen bij jouw favoriete winkel. Aalsmeer staat voor water en bloemen, maar ook voor saamhorigheid. We doen dit samen, met zijn allen. Steun jij #JouwAalsmeer?

Bijzondere lokale intiatieven

Private- en online shopping bij Kraan Mode
Het fantastische team van Kraan Mode staat elke dag voor je klaar om je in een nieuwe outfit te hijsen. Ga je voor kleur of houd je toch meer van basic? De dames hebben genoeg ervaring met styling dus ze kunnen je een passend advies geven in de winkel. Wil je liever een private shopping? Dat kan geregeld worden. Zo kun jij in alle rust en met voldoende ruimte jouw favoriete outfits uitkiezen. Zie je een leuk item op hun social media kanalen? Stuur ze dan een privé berichtje. Binnen een straal van 15 kilometer brengen ze het bij je langs of ze sturen het op.

Kraan Mode heeft veel mooie, moderne merken in haar collectie zoals Fabienne Chapot, Alix the Label, Aaiko, Copenhagen Muse, Denham, Anna van Toor en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website voor de overige merken en op hun Facebook en Instagram en laat je inspireren. Happy shopping!

Ook Gentlemen’s Place, DiEMode, Siphra’s Studio en Stijl & Meer bieden nu een shopexperience op een andere manier aan. Bijvoorbeeld door private shopping of door een webshop.

Liefdespost van Drogisterij Parfumerie van der Zwaard
Laten weten dat je aan elkaar denkt is zo belangrijk, vooral in deze tijd. Drogisterij Parfumerie van der Zwaard heeft daarom ‘liefdespost’. Dit is post die ze bezorgen bij hun buren in het zorgcentrum.  Je kunt jouw kaart of tekening sturen naar:

Dio Mooi van der Zwaard
Zijdestraat 16-18
1431 EC, Aalsmeer

Je kunt ook langs de winkel om jouw kaart of tekening langs te brengen. Dit is meteen een goed moment om de dames jou te laten adviseren wat momenteel de beste huidverzorging is voor jouw droge handen en deze lokale ondernemers te ondersteunen.

Verzorgde haren

Laat je haar mooi verzorgen. Een nieuwe coupe of misschien een nieuw kleurtje? De kappers in Aalsmeer hebben alle specialiteiten in huis om jouw blij de deur uit te laten lopen. Nieuwsgierig waar je terecht kunt voor een knip- of kleurbeurt? We hebben de kappers in Aalsmeer voor je op een rij gezet.

All About Hair Aalsmeer

Hadleystraat 55
1431 SL Aalsmeer
0297 320 964

Hizi Hair
Ophelialaan 98
1431 HL Aalsmeer
0297 325 161

Trendy Hair
Dorpsstraat 25
1431 CA Aalsmeer
0297 341 907

Chocolade van Martinez Chocolatier

Martinez doneerde 12000 zakjes paaseieren aan de voedselbank zodat mensen die het financieel moeilijk hebben toch een zoet Pasen konden vieren. Dat vinden wij een geweldig gebaar. Martinez Chocolatier kan zelf, als ondernemer, ook steun gebruiken en chocolade is altijd een goed idee. Ze zijn geopend van ma 12:00 – 18:00 di t/m do 09:00 – 18:00 vrij 09:00 – 20:00 en za 09:00 – 17:00.

Benieuwd welke winkeliers er nog meer in Aalsmeer zitten? We hebben een volledig overzicht gemaakt. Deze vind je hier Lijst ondernemers Aalsmeer.

Heb jij een winkel of restaurant in Aalsmeer en heb je een ludieke actie opgezet? Stuur dan je aanbod met je contactgegevens naar visitaalsmeer@gmail.com