SUPventure gaat weer het water op!

Credits: Supventure

De zon schijnt weer en dat komt goed uit, we mogen namelijk weer het water op! Na een lange periode van voornamelijk binnen zitten, kunnen we voorzichtig weer een beetje gaan genieten van al het moois dat Aalsmeer te bieden heeft. Zo ook suppen op de Westeinderplassen met SUPventure.

Van ontspanning tot actief suppen

Of je nu even wil ontspannen op het water en genieten van het uitzicht, of meer actief wil zijn. Julia en Edwin van SUPventure bieden genoeg mogelijkheden. Vanaf 18 mei hebben ze een nieuwe planning. Hiermee houden ze goed rekening met de getroffen maatregelen en zorgen ze toch voor 100% plezier. Perfect als je even uit het thuiskantoor wil voor wat frisse lucht en ontspanning.

  • Iedere donderdagavond de keuze tussen toertochten, SUP-fitness/bootcamp en trainingen
  • Minimaal 1 keer per maand een Friday Night SUP, suppen met zonsondergang (de datum is afhankelijk van het weer, houd hiervoor hun website in de gaten)
  • Kennismakingslessen zijn altijd te boeken op afspraak

Verder bestaat de mogelijkheid om een rittenkaart aan te schaffen of materiaal te huren. Hiervoor kun je een afspraak maken met Julia of Edwin via de mail info@supventure.nl, via Facebook of telefonisch via 06 – 212 484 77

De SUP-fit trainingen op de donderdagavond zijn bootcamp/fitness trainingen op de sup die worden begeleid door een bevoegde fitness trainer. Hier wordt naast aan SUP-techniek, ook gewerkt aan algemene fitheid en kracht. Ook geven we SUP-techniek trainingen, voor mensen die al eerder gesupt hebben en beter willen worden met hun techniek.