We zijn weer open!

We moesten er even op wachten, maar het is eindelijk zover: de horeca heeft haar deuren weer geopend! Zaterdag 5 juni mocht de horeca weer bezoekers ontvangen, niet alleen op het terras, maar ook binnen. Dat vieren we met een nieuwe videocampagne die gemaakt is mét en vóór ondernemers. Je bekijkt hem hier.

Aalsmeer is rijk aan horeca. Van lunchcafé’s tot restaurants. We geven je een aantal tips voor de leukste hotspots in Aalsmeer.

Aalsmeer is rijk aan horeca. Van lunchcafé’s tot restaurants. We geven je een aantal tips voor de leukste hotspots in Aalsmeer.

De leukste plekken om te ontbijten in Aalsmeer

Ontbijtliefhebbers opgelet! We zetten hier de 6 leukste plekken om te ontbijten in Aalsmeer voor je op een rij. Van een gepocheerd eitje op toast tot een smoothie bowl, sandwich of een versgeperst sapje, bij deze fijne restaurantjes eet jij een lekker ontbijtje. Want geef toe, niets lekkerder dan buiten de deur ontbijten.

7x eten aan het water in Aalsmeer

Op een prachtige locatie lekker borrelen en eten aan het water? In Aalsmeer heb je het voor het uitkiezen. Hier vormen de Westeinderplassen het decor van talloze brasseries, eetcafés en restaurants. Met de zon die volop schijnt is dit het ideale moment om neer te strijken op een van de terrassen aan het water. We zetten er 7 voor je op een rij!

Zin in een kopje koffie?

Aan het water, in het gezellige dorp of met uitzicht op het Aalsmeerse tuinbouwlandschap: er zijn tal van plekken waar je gezellig een kop koffie drinkt. De leukste hotspots om koffie te drinken in Aalsmeer vind je hier.

Lunchen in Aalsmeer

Zin om heerlijk te lunchen in Aalsmeer op een zomerse middag, ergens op een terrasje in de zon? Er zijn genoeg opties. Wij delen vijf leuke lunchplekken met terras in Aalsmeer!

Meer horeca in Aalsmeer ontdekken? We delen een overzicht van alle lokale restaurants, café’s en lunchtentjes.